Badkar – lyxiga och annorlunda

Visst är det skönt att ta sig ett bad. Nu för tiden kan man sänka ned sin kropp i lyxiga och annorlunda badkar med både lyxig, annorlunda och kreativ design. I badrummet tillåter vi oss ta hand om oss själva. Här unnar vi oss egentid. Vi låser in oss för en tids njutning. I det här njutningspaketet ingår att vi även önskar visa upp spalyx för vännerna, badrummet ska kännas representativt.

 

Större och lyxigare
Nu får badrummen fokus. Trenden är större och lyxigare badrum. Nu möbleras badrummen och växter flyttar in vi skapar en oas för avkoppling och återhämtning. Badrumsskåpen blir allt större. En del har glasdörrar så att vi kan visa upp alla våra lyxiga skönhetsprodukter och hygienartiklar kan visas upp. Finns det tillräckligt med utrymme ställer vi badkaret mitt i rummet och måhända flyttar stora vitrinskåp in i badrummet…

 

Badrum och färger
Inredningsfärgerna i svenskarnas badrum är vitt, grått och svart. Våren 2014 är varma färger som mässing högsta trend. Koppar klingar så sakteliga av. Det vita, grå och svarta kompletteras med färgglada färgglada handdukar. Något som lätt varieras och bytas ut efter trenderna för den trendmedvetne.Badkar 2

 

Vintagebadkar på lejontassar
Du som föredrar svart kan välja ett vintagebadkar på lejontassar som ”Old England Black”. Det är gjort i akryl och har ställbara, kromade lejontassar. Måtten är 156x76x64 cm. Det rymmer 180 liter. Prislappen 7 999 kronor, från Noro.

 

Badkar i form av en sko
Finns det utrymme och en smak för mosaik, har den italienske designern Massimiliano Della Monaca skapat ett badkar som är perfekt för en stunds avkopplande bad. Badkaret är något utöver det vanliga då formen lämnat den traditionella badkarsgeometrin. Badkarets form är som en elegant pump med extremt hög klack. Skapelsen är täckt med glassmosaik.
Skapelsen blir din för facila 17 000 dollar (USD).

 

The Red Diamond
Badkaret Red Diamond är designat av Aldo Puglielli, tillhör de ultralyxiga. Här erbjuds ett teknikpackat badkar för den lyxtörstande teknikintresserade. I badkaret finns inte mindre än två vattentäta 42 tums HDTV-apparater, en mobil fjärrkontroll och GSM-modul. Trötta kroppar får massage och kan njuta av flerfärgat ljus. Konsolen är gjord av en massiv guldram, i 18 karats guld som väger 42 gram och har två champagnehållare beströdda med Swarowski kristaller. Red Diamond från Water Games Technologies fås i utbyte mot 47 200 dollar (USD).

litepress